Amino EAA Xplode

Eigenschappen:

Perfecte mix

Vrije vorm Amino's

Alle belangrijke Amino's

Mega dosering BCAA's

 

€ 29,95

  • 0,52 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Women's Fatburner Pack bevat 60 capsules. Elke capsule bevat een doordachte mix van krachtige ingrediënten. Het voordeel van een aparte Energie* capsule is dat je deze eventueel op een ander tijdstip dan de andere capsules kan innemen (bijvoorbeeld voor de training). 

 

Gebruik

Neem 1 capsule in met voldoende van je drank naar keuze, doe dit tweemaal per dag bij de maaltijd. Neem nooit meer dan 4 capsules verspreid over de dag. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen. Raadpleeg dan eerst een dokter voor advies. Indien je gevoelig bent voor cafeïne, dan kun je de rode “*energie capsule” eventueel niet innemen. 

 

Ingrediënten: 

Wei proteïne isolaat, caseïne micellar, inuline, glucomannan, siliciumdioxide, smaakaroma, vitaminen en mineralen blend, choline bitartraat, l-glutamine, l-carnitine tartraat, sucralose, groene thee extract, zink gluconaat en chroom picolinaat.

 

Hoog cafeïne gehalte (50mg per capsule).

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Meer aminozuren

Commentaren: 0