BG Real Cazein

Per scoop van 30 gram:

-  Energie 128 kcal

-  Eiwit 23 gram

-  Suiker 1,3 gram

-  Vet 2,3 gram

 

€ 34,95

  • 1,8 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Deze caseïne eiwitshake bevat 23 gram eiwit per dosering en een laag aantal vet, koolhydraten en suiker. De ideale shake voor een langzame toevoer van aminozuren naar je spieren. Ook lost het eiwitpoeder goed op waardoor het makkelijk te drinken is. De Real Cazein zorgt ervoor dat jouw lichaam de gehele nacht van de broodnodige eiwitten en aminozuren wordt voorzien.

 

Gebruik

Mix 1 serving (32 gram) in 300 ml melk, water of vruchtensap en neem 1 tot 2 shakes per dag ( s'avonds voor slapen en overdag tussen de maaltijden).

 

Ingrediënten: 

Melk eiwitmengsel (melkeiwitconcentraat, micellaire caseïne, calciumcaseinaat, magere melkpoeder, plantaardige oliën, smaakstoffen, emulgator, zoetstof en kleurstof.

 

Allergenen: Melk.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer Caseïne:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.