MDY Milk & Whey

Per scoop van 28 gram:

-  Energie 106 kcal

-  Eiwit 22,3 gram

-  Suiker 1,2 gram

-  Vet 0,6 gram

 

€ 19,95

  • 0,7 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Er zijn verschillende producten die zich richten op eiwitten die snel door het lichaam opgenomen kunnen worden en waarbij gebruikt wordt gemaakt van wei-eiwitten als basis. Maar wist je ook dat er een eiwitbron is die de eiwitten vertraagd afgeeft aan het lichaam? Dit eiwit is caseïne-eiwit en de basis van ons gloednieuwe product Delicious Night Protein! Één serving Delicious Night Protein bevat maar liefst 22 gram eiwit en zorgt ervoor dat je met een goed gevulde eiwitvoorraad de nacht in gaat.

 

Delicious Night Protein bestaat voor 100% uit zuivere micellar caseïne, en bevat slechts een kleine hoeveelheid natuurlijk aroma en zoetstof om de lekkere smaak te realiseren. Caseïne eiwit heeft als voornaamste eigenschap de eiwitten vertraagd aan het lichaam af te geven, waardoor het een ideaal product is om vlak voor het slapen te gebruiken. Ook wanneer je een tijd geen mogelijkheid hebt om eiwitten te eten, zoals tijdens je werk of school, dan biedt Delicious Night Protein uitkomst. Één serving bevat slechts 103 kcal per serving*, dus ook in een calorie-beperkend dieet pas je Delicious Night Protein moeiteloos toe.

 

Naast het hoge eiwitgehalte van maar liefst 79% bevat één serving Delicious Night Protein slechts 0,9 gram suiker* en 0,4 gram vet*. Tevens zijn alle essentiële aminozuren (BCAA’s) in perfecte verhouding toegevoegd, zodat je ook deze iedere dag weer op gemakkelijke wijze binnenkrijgt. Delicious Night Protein is verkrijgbaar in de heerlijk romige smaken Vanilla, Banana en Chocolate. Even shaken en genieten maar!

 

Gebruik

Meng 1 maatschep (28 gram) met minstens 300 ml melk of een andere drank naar keuze in een shakebeker of blender. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden (2-3 shakes per dag).

 

Ingrediënten: 

Micellair caseïne isolaat, volle melkpoeder, zoetstof en smaakstof.

 

Allergenen: Melk.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer Caseïne:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.