Performance Casein

Per scoop van 30 gram:

-  Energie 118 kcal

-  Eiwit 24 gram

-  Suiker 2 gram

-  Vet 1 gram

 

€ 24,95

  • 0,9 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Heeft een gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Ideaal voor vóór het slapen gaan. Met 1 pot 100% Casein kun je 30 shakes maken, met daarin de belangrijkste Eiwitten van de hoogste biologische waarde. Elke dosering 100% Casein bevat 24g Eiwit, bestaande uit Micellaire Caseine. Ook heeft dit supplement een volledig Aminozuurprofiel. 100% Casein bevat 5,1 gram BCAA’s en 4,5 gram Glutamine per shake!

Stacker2 Europe 100% Casein lost volledig op, met als resultaat een heerlijk romige Eiwitrijke shake!

 

Gebruik

Meng 1 maatschep (30 g) met 250 ml koud water. Neem dagelijks voor het slapen gaan een shake.

 

Ingrediënten: 

Langzaam opneembaar micellaire caseïne, creamer, zoetstof, smaakstof en kleurstof.

 

Allergenen: Melk en soja.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer Caseïne:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.