Natural Gold Whey

Per scoop van 30 gr.

Energie 116 kcal

Eiwit 23,5 gr

Suiker 1,4 gr

Vet 1,3 gr

 

€ 32,95

  • 1 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Op geen enkel ingrediënt is bezuinigd zodat we jou kunnen voorzien van de absolute top onder de eiwitpoeders - beter ga je niet vinden! Er is uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit Whey Hydrolisaat & Whey Isolaat, beiden gekenmerkt door een extreme zuiverheid en hoge biologische beschikbaarheid. Samen met het voorverteringsproces dat whey hydrolisaat heeft ondergaan betekent dit dat er geen betere eiwitbron voor je lichaam beschikbaar is. Niet voor niks worden beide producten al decennialang gebruikt door atleten op het hoogste niveau. Nu vind je ze gecombineerd in één succesformule! Whey Hydrolisaat & Whey Isolaat zijn van zichzelf al zo puur dat het lactosegehalte enorm laag is, maar helaas is dat niet voor iedereen voldoende. Omdat wij iedereen van Natural Gold Whey willen laten genieten is er daarom een hoge dosering lactase enzym toegevoegd! Lactase helpt bij de vertering van melksuiker (lactose) in de darmen.

 

Tijdens het ontwikkelingsproces van Natural Gold Whey hebben we niet alleen gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Daarnaast was het ook onze prioriteit om puur en alleen gebruik te maken van 100% natuurlijke ingrediënten. In Natural Gold Whey vind je dus géén kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen. Een effectief supplement voor afvallen, droge spieren kweken en droogtrainen.

 

Gebruik

Los per shake 1 maatschep Natural Gold Whey op in tenminste 250 ml melk of een andere drank naar keuze. Neem dagelijks 1 tot 3 shakes, bijvoorbeeld bij het ontbijt, rondom een training / zware activiteit of tussen je maaltijden door.

 

Ingrediënten: 

Whey eiwitten isolaat (melk), zonnebloem lecithine, wei eiwitten hydrolisaat (melk), zonnebloem lecithine, natuurlijke aroma en zoetstof.

 

Allergenen: Melk.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Meer Hydro Whey

Commentaren: 0