XXL Whey Hydro

Per scoop (30 gr)

Energie 136 kcal

Eiwit 26 gr

Suiker 0,4 gr

Vet 0,7 gr

 

€ 49,95

  • 2 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Maak kennis met een revolutie op het gebied van eiwitshakes: de 100% Whey Hydrolisaat! Door deze vernieuwde formule is het gelukt om de zuiverste hydrolisaat te selecteren en te verwerken in deze Whey Hydro. Hierbij is er gekozen voor whey van koeien die minimaal 10 maanden per jaar buiten grazen. Zo wordt er enkel gewerkt met kwalitatief hoogwaardige eiwitten die, door deze revolutionaire productiewijze, nog sneller in het lichaam opgenomen worden. Door deze snelle opname in het lichaam is Whey Hydro zeer geschikt om op ieder moment van de dag te gebruiken en werk je zo gemakkelijk aan jouw eiwit-inname.

 

Whey Hydro bevat enkel de hoogste kwaliteit gehydroliseerd whey isolaat. Vergelijkbare producten op de markt vaak gebruik maken van whey concentraat en leveren daardoor minder eiwit, meer koolhydraten en meer vet. Met deze Whey Hydro krijg je maar liefst tot 87,5% eiwit uit enkel whey isolaat binnen. Deze eiwitten zijn voorverteerd naar di- en tripeptiden, wat maakt dat deze eiwitten zeer snel door het lichaam opgenomen kunnen worden.

 

Gebruik

Meng 1 maatschep Whey Hydro (30 gram) met tenminste 200 ml melk of een andere drank naar keuze. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1-3 shakes.

 

Ingrediënten: 

Erwt Wei proteïne hydrolysaat, natuurlijk aroma, sucralose en smaakaroma.

 

Allergenen: Bevat melk.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Meer Hydro Whey

Commentaren: 0