Animal Whey

Per shake van 33 gram

-  Energie 133 kcal

-  Eiwit 25,5 gram

-  Suiker 1,0 gram

-  Vet 1.3 gram

 

€ 49,95

  • 2,27 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Animal Whey is een eiwitblend bestaande uit cross flow microgefilterende whey isolaat, aangevuld met ultra gefilterde eiwit concentraat en aangevuld met de beste enzymen papaïne en bromelaïne. Animal Whey voldoet aan de hoge standaard die gezet is en nagestreefd wordt door Animal, waardoor Animal Whey het recht heeft om het iconische Animal logo op het label te dragen. De juiste eiwitten, een heerlijke smaak en makkelijk te drinken. Een perfecte supplement voor afvallen en droge spieren kweken.

 

Gebruik

Neem 1 tot 2 scoops Animal Whey direct na je training, tussen je maaltijden of als aanvulling op maaltijden om aan je eiwitbehoefte te voldoen.

 

Ingrediënten: 

Proteïne isolaat (melk), proteïne concentraat (melk), Lecithine (soja), xanthaan gom en zoetstof.

 

Allergenen: Melk en soja.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer eiwit concentraat:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.