ISO Whey Zero

Per scoop van 25 gram

-  Energie 93 kcal

-  Eiwit 21 gram

-  Suiker 0,2 gram

-  Vet 0,4 gram

 

€ 54,90

  • 2,27 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Iso Whey ZERO bevat geen lactose, geen gluten, en geen suiker. Deze shake is ultra gefilterd op lage temperaturen en vervolgens verpulverd in een speciale droogkamer. Door dit productieproces zijn de eiwitten nog zuiverder! Dit product bevat 84% proteïne en bevat maar 94 kcal per scoop. Heeft geen toegevoegde suikers. Bevat BCAA en Glutamine. Perfecte supplement voor afvallen, droge spieren kweken en droogtrainen.

 

Gebruik

Meng 1 portie (25 g, 1 maatlepel = 2 volle eetlepels) met 200 ml water en drink twee keer per dag. 

 

Ingrediënten: 

Proteïne isolaat (melk), proteïne concentraat (melk), Lecithine (soja), xanthaan gom en zoetstof.

 

Allergenen: Bevat een bron van fenylalanine.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer eiwit isolaat:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.