MDY Whey Isolate

Per scoop van 30 gram

-  Energie 111 kcal

-  Eiwit 25 gram

-  Suiker 0,3 gram

-  Vet 0,4 gram

 

€ 36,90

  • 0,93 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Gold Standard 100% Isolate van Optimum Nutrition is een van de meest geavanceerde proteïne die momenteel op de markt is.

 

Gold Standard 100% Isolate behoort niet alleen qua productkwaliteit en hoog eiwitgehalte tot de beste supplementen in ons assortiment, maar zeker ook qua smaak en oplosgedrag. Een overheerlijke shake zonder klonten en zonder schuimvorming. Gold Standard 100% Isolate Optimum Nutrition staat garant voor een absoluut topproduct. Bevat 100% pure Wei Proteïne Isolaat. Een effectief supplement voor afvallen, droge spieren kweken en droogtrainen.

 

Gebruik

Meng 1 maatschep (30 g) met 200 ml koud water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1-2 shakes.  

 

Ingrediënten: 

Isoleer eiwitten (melk), aroma (melk), zuren (citroenzuur, appelzuur), verdikkingsmiddel, zoetstof (sucralose) en kleurstof (rode biet).

 

Allergenen: Bevat melk en soja.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Afvallen en droogtrainen:

Eiwitten vertragen de spijsvertering, en maken ons meer verzadigd waardoor de kans kleiner is dat je weer wilt gaan eten. Ook bestaat de kans dat je bij het afvallen te weinig calorieën binnen krijgt, waardoor het lichaam eiwitten uit spieren gaat gebruiken om te verbranden. Eiwitten drukken dus het hongergevoel, gaan spierafbraak tegen, zijn nodig voor herstel en opbouw van onze lichaamscellen en geven ons energie.

 

Hoeveel eiwitten om af te vallen?

Het is aan te raden om per dag tussen de 1 en 1,4 gram eiwitten per kilogram gewicht te eten. Dat komt neer op 25% tot maximaal 35% van je totale dagelijkse inname. Dat houdt in dat een persoon van 70 kilo tussen de 70 en 91 gram eiwit per dag eet om af te vallen. Een veel voorkomende verhouding is 40% koolhydraten, 30% eiwitten en 30% vetten. Dit met zo min mogelijke slechte koolhydraten en vetten!

 

Meer eiwit isolaat:

 

Commentaren: 0

Alleen de laatste 10 worden getoond.