Clear Vegan Protein

Per 2 scoops (32 gr)

Energie 114 kcal

Eiwit 21 gr

Suiker 1,8 gr

Vet 0,7 gr

 

€ 21,95

  • 0,3 kg
  • Levertijd: 1-2 dagen

Omschrijving:

Een superlekkere plantaardige eiwitshake die compleet anders is dan iedere eiwitshake die je ooit geprobeerd hebt! Clear Vegan Protein biedt namelijk de ultieme combinatie tussen verfrissend, licht op de maag én 100% plantaardig door het gebruik van erwteneiwit hydrolisaat. Clear Vegan Protein maak je net zoals andere eiwitshakes gemakkelijk klaar in een shakebeker. Met maar liefst 66% eiwit is het ons gelukt een heerlijk frisse smaak lemon-apple te realiseren: probeer hem zelf en je wilt nooit meer anders!

 

De basis van Clear Vegan Protein ligt in erwteneiwit. Dit is een plantaardig eiwit met een rijk aminozuurprofiel waardoor je met één serving ook meteen de benodigde BCAA’s binnenkrijgt. Omdat we dit erwteneiwit in gehydroliseerde vorm gebruiken is het ons gelukt hier een frisse en lichte eiwitshake van te maken. Deze is transparant waardoor het meer weg heeft van een fruitsap dan een romige eiwitshake.

 

Gebruik

Meng 1 maatschep Clear Vegan Protein (16 gram) met minimaal 350 ml drank naar keuze.  De dagelijks aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1-3 shakes.

 

Ingrediënten: 

Erwt eiwit hydrolisaat, zuurregelaar, aroma, sucralose en kleurstof.

 

Let op!

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Meer Vegan eiwitten

Commentaren: 0