Als je zoekt naar een wondermiddel om af te vallen, kan je lang zoeken want die bestaat niet. Je zult het toch echt zelf moeten doen! Wat je wél kunt zoeken zijn middelen die je helpen afvallen, en ook je lichaam en geest gezond houden. Wij hebben pakketten samengesteld om je gezond te laten afvallen. Deze werken ook goed bij droogtrainen. De pakketten bestaan uit hoogwaardige eiwitten voor overdag en als je slaapt, een pakket om vet te verbranden en om ondersteuning hierbij te geven, en ook een pakket voor degenen die sporten of gewoon extra energie nodig hebben.

Dieet pakket vrouw
Dieet pakket vrouw
Eiwit pakketten vrouw
Eiwit pakketten vrouw
Fit pakketten vrouw
Fit pakketten vrouw

Eiwit pakketten man
Eiwit pakketten man
Fit pakketten man
Fit pakketten man
Dieet pakket man
Dieet pakket man

Waarom deze combinatie?

Eiwitten leveren calorieën en zorgen voor de opbouw en herstel van lichaamscellen en organen. Ze geven ook het gevoel van volheid, gaan spierverlies tegen en zijn er meer calorieën nodig om eiwitten te verteren dan om koolhydraten of vetten te verteren! Wanneer je aan het afvallen bent, dan is het de bedoeling dat je meer eiwitten eet, en minder koolhydraten. Dit geldt helemaal voor als je aan het cutten bent. Wij hebben de perfecte combinatie van snelle eiwitten voor overdag of in de ochtend, en caseine voor s'nachts.

 

Onze dieet pakket bestaat uit:

Een fatburner (Stacker), die dag en nacht voor een verhoogde metabolisme zorgt (hierdoor verbrand je constant calorieën). Omega 3-6-9 zijn de goede vetzuren en werken beter als een geheel. Groene thee extract welke een positief effect heeft op het metabolisme waardoor je afvalt. Guarana geeft een stimulerende en opwekkende werking net als bij koffie. In Guarana zit zelfs meer cafeïne dan in koffiebonen, en er zitten ook nog eens voedingsstoffen en vitaminen in.

 

Ook hebben wij er een zeer compleet vitaminen en mineralen complex bij gedaan. Dit omdat deze nodig zijn om het lichaam goed te kunnen laten functioneren. Omdat het tijdens het afvallen of droogtrainen voor kan komen dat je te weinig eet, is het belangrijk om toch vitaminen en mineralen in te nemen.

 

Voor degenen die sporten, het druk hebben of gewoon extra energie nodig hebben wij er extra fit pakketten bij gedaan. Deze bestaan uit creatine en aminozuren. Dit voor een beter herstel, droge spieren, meer energie en meer kracht. Bij de mannen zit hier ook nog een pre-workout supplement bij voor een heerlijke pump en meer kracht.

 

Veel mensen die willen afvallen doen maar wat. Als je niet weet hoe je voeding, je lichaam en je energiehuishouding in elkaar zit, hoe kan je dan afvallen? Ook als je niet wilt afvallen is deze mini cursus voedingsleer goed voor een gezonder leven of voor de opvoeding van je kinderen. Er wordt hier oa. ingegaan op de spijsvertering, de stofwisseling, voedingsstoffen, koolhydraten, vetten, eiwitten, de aminozuren, calorieën, onze energie en afvallen.

 

Het is eigenlijk simpel. Onze werkwijze om je te laten afvallen gaat kortgezegt zo: 1) Volg onze cursus voedingsleer. 2) Stel je doel op, en maak een schema van calorie-inname door simpelweg HIER te klikken. 3) Kies je pakket, wij raden je aan om het eiwitpakket en het dieetpakket samen te nemen. 4) Volg je schema door minder calorieën te nuttigen, meer calorieen te verbranden, meer eiwitten te nuttigen, ons dieetpakket te gebruiken, vezelrijk en meer kwalitatief te eten (vervang suikers voor meervoudige koolhydraten, eiwitten en goede vetten). Door deze methode verander je eigenlijk je manier van eten, en mag je heus wel een keer zondigen (als je maar op je calorie inname let). We raden het juist aan om 1 dag te zondigen, zodat je er weer 6 dagen tegenaan kan. Hierdoor val je plezierig af, zonder depressief te worden. 5) Als je al sport of als je gaat beginnen met sporten, is het tijd om onze fit pakket erbij te nemen voor extra kracht, sneller herstel en meer energie. Afvallen doe je zelf en op eigen kracht!

 

dieettotaal.nl

Westeinde 675

2512KK Den Haag

Nederland

 

Tel: +31 (0) 6 48677512

Mail: info@dieettotaal.nl

 

Inschrijving KvK: 65978161

Btw nummer: NL001723925B92

Bedrijfsnaam: AC Montage & Services